Turvaa tilisi ja cPanel kaksivaiheisella tunnistautumisella

Olemme kytkeneet järjestelmiimme kaksivaiheisen tunnistautumisen (Two-Factor Authentication) käyttömahdollisuuden. Palvelujenhallinnassa tunnistautuminen kytketään toimintaan kirjautumalla palveluun ja valitsemalla sen jälkeen valikossa olevan "Hei, etunimesi" alla olevasta alavalikosta "Turva-asetukset. cPanel hallintapaneelissa palvelun ... Lue lisää »

08.02.2018
Palvelujenhallinnan osoite on muuttunut!

Palvelujenhallintamme osoite on muuttunut. Uusi osoite on https://www.nettitakomo.fi/secure

08.02.2018
Datakeskuksessa teknisiä ongelmia

Tänään 9.11.2017 on OVH:n datakeskuksessa ollut kaksi yhtäaikaista suurempaa teknistä ongelmaa, jotka ovat vaikuttaneet suoraan meidän palvelimiimme.Ongelmat on pääosin saatu korjattua mutta esim. yhteysnopeuksissa on tällä hetkellä hitautta.Alla datakeskuksen antama tiedote asiasta:Two pieces of information:This morning we had 2 ... Lue lisää »

09.11.2017
S2 palvelimella tehdään huoltotöitä 11-12.8.2016

Teemme to-pe 11.-12.8.2016 aikana useita ohjelmistopäivityksiä s2.mainostakomo.com palvelimelle.
Nämä saattavat aiheuttaa lyhyitä toimintakatkoksia palvelujen toimintaan.

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

11.08.2016
Uudet maksutavat on otettu käyttöön

Voit maksaa tilauksesi nyt Checkout maksupalvelun kautta. Maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkomaksupainikkeet, luottokortit sekä Jousto ja Everyday luotto. Verkkopankit: Nordea Osuuspankki Säästöpankki POP-pankki Danske Bank Handelsbanken S-pankki Ålandsbanken LähiTapiola Luottokortit Visa Visa Debit Visa ... Lue lisää »

14.10.2015
S1 palvelin vaihdetaan perjantaina 21.8.

Vaihdamme S1 palvelimen uuteen perjantaina 21.8. klo 21.00 alkaen.
Vaihto saattaa aiheuttaa lyhyitä katkoksia palvelujen toimintaan. Palvelinvaihdos saadaan kokonaisuudessaan valmiiksi yön aikana.


20.08.2015
Huoltokatkos S2 palvelimella

Palvelimella S2 on tänään lyhyitä toimintakatkoksia tärkeiden huoltotoimien vuoksi. Pahoittelemme mahdollista häiriötä.

02.03.2015
Ilmoitus toimimattomista nimipalvelimista

Osa asiakkaistamme on saanut Viestintävirastolta ilmoituksia toimimattomista nimipalvelimista. Viesteihin ei tarvitse reagoida. Nimipalveluissamme ei ole ongelmia vaan ongelmat johtuvat Viestintäviraston automaattisesta nimipalvelutarkastuksesta, joka palauttaa virheellistä tietoa. Viestintäviraston mukaan ilmiö toistuu aika ajoin, jonka ... Lue lisää »

04.12.2014
Verkkotunnusten rekisteröinti edellyttää vahvistusta

Uudet ICANN:in käytännöt vaativat että uusia verkkotunnuksia rekisteröidessä ja rekisteröintejä jatkaessa omistajan sähköpostiosoite tulee vahvistaa, ellei sitä ole aiemmin vahvistettu. Vahvistusviesti lähetetään rekisteröinnin yhteydessä tilaajan sähköpostiosoitteeseen, ja se tulee hyväksyä 14 päivän kuluessa siinä olevaa ... Lue lisää »

01.05.2014
Saitko viestin otsikolla "ERRP-Report: Your domains are up for prolongation"?

Oletko saanut sähköpostiisi ilmoituksen verkkotunnuksesi vanhenemisesta otsikolla "ERRP-Report: Your domains are up for prolongation"?1.9.2013 lähtien kaikki verkkotunnuksia rekisteröivät tahot ovat sitoutuneet noudattamaan uutta käytäntöä kansainvälisten verkkotunnusten osalta. ERRP (Expired Registration Recovery Policy) on ... Lue lisää »

31.12.2013