Kuinka saan Weeblyn käyttööni?

Weebly

Kuinka aktivoin/tilaan Weeblyn?

Mikäli et ole vielä asiakkaamme:

Valitse sivuiltamme sinulle sopivin Webhotelli -paketti sekä siihen verkkotunnus. Weeblyn ilmaisversio on saatavissa Personal1 ja Personal 2 webhotelleihimme. Weeblyn Starter, Pro ja Business versiot ovat saatavissa kaikkiin Webhotelleihin. Pelkän Weeblyn tilaaminen ei ole mahdollista sillä se ei voi toimia ilman Webhotellia ja verkkotunnusta.

Voit valita Webhotellin esittelysivulta, tilaatko Webhotellin sellaisenaan vai varustettuna jollain Weeblyn versiolla.

Mikäli sinullla on jo tarjoamamme Webhotelli:
Kirjaudu sivujemme Palvelujen hallintaan ja mene sen jälkeen osoitteeseen https://www.nettitakomo.fi/palveluhallinta/?ccce=cart&gid=5
Valitse avautuvalta sivulta haluamasi Weeblyn versio, anna verkkotunnuksesi johon Weebly kytketään ja viimeistele tilaus.

Kuinka pääsen muokkaamaan sivuja?

Kun olet tehnyt tilauksesi, pääset muokkaaamaan Weeblyä kirjautumalla palvelimesi cPanel -hallintapaneeliin ja valitsemalla sieltä Weebly.
Vaihtoehtoisesti kirjaudu sivujemme Palvelujen hallintaan. Lista Weebly sopimuksistasi löytyy heti etusivulta tai valitse hallintavalikosta PALVELUT -> OMAT PALVELUSI ja klikkaa siellä Weeblyn tietoja. Klikkaa vielä avautuvalla sivulla EDIT SITE -painiketta.