Webhotellit

Personal 1

1 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. 25Gt kuukausiliikenne. 5 sähköpostilaatikkoa ja -osoitetta. Ei tietokantoja. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli, ilmainen SSL-sertifikaatti ja paljon muuta!

Personal 2

2 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. 50 Gt kuukausiliikenne. 10 sähköpostilaatikkoa ja osoitetta. Ilmainen SSL-sertifikaatti. Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Business 10

10 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. Rajattomasti sähköpostiosoitteita ja -laatikoita. Ilmainen SSL-sertifikaatti! Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Business 25

25 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. Rajattomasti sähköpostiosoitteita ja -laatikoita. Ilmainen SSL-sertifikaatti! Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Business 50

50 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. Rajattomasti sähköpostiosoitteita ja -laatikoita. Ilmainen SSL-sertifikaatti! Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Personal 3

3 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. 100 Gt kuukausiliikenne. 20 sähköpostilaatikkoa ja osoitetta. Ilmainen SSL-sertifikaatti. Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Business 15

15 Gt levytilaa kotisivuja ja sähköposteja varten. Rajattomasti sähköpostiosoitteita ja -laatikoita. Ilmainen SSL-sertifikaatti! Rajattomasti MySQL tietokantoja sekä aliverkkotunnuksia. Monipuolinen cPanel -hallintapaneeli ja paljon muuta!

Domainparkki

Tarvitset domainparkin, jos haluat muuttaa itse dns - tietueita. Voit laittaa yhteen domainparkkiin useammankin domainin.