Tervetuloa Nettitakomon asiakkaaksi!

Alta löydät infoa päästäksesi alkuun parhaalla mahdollisella tavalla

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka pääsen muokkaamaan Weebly-sivustoani?

Olet saanut tai tulet saamaan sähköpostiisi viestin, josta löydät kirjautumistiedot asiakasalueelle. Palveluiden hallinnassa voit käynnistää Weebly-editorin kuten aiemminkin.

Palveluiden hallintaan kirjaudutaan osoitteen https://www.nettitakomo.fi/secure/ yläpalkista löytyvästä Kirjaudu-linkistä.

Katso alla oleva lyhyt palveluiden hallinnan video-ohje:

Palvelun tietoturva

Palvelimet ovat DDOS-palvelunestohyökkäyksiltä suojatussa verkossa ja ne on suojattu erillisellä palomuurilla. Huipputehokas roskapostiskannaus ja virustorjunta vakiona. Palvelimet ovat RAID-varmennettuja ja niistä otetaan säännölliset varmuuskopiot eri datakeskuksessa sijaitsevalle palvelimelle.

Saat kaksivaiheisen salasanan vahvistuksen käyttöön asiakasalueella (katso ohjevideo). Muista vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.

Muuttuvatko palveluiden hinnat?

Palveluiden hinnat pysyvät ennallaan.

Kuinka laskutus tapahtuu?

Laskutusjakso muuttuu yhdeksi vuodeksi. Vuosilaskutus on käytännöllisempi ja edullisempi sekä laskuttajan, että asiakkaan kannalta. Tämä säästää osapuolten aikaa ja taloushallintakuluja. Ensimmäinen vuosilasku tulee maaliskuun aikana. Laskutus tapahtuu kunkin vuoden maaliskuussa.

Kuinka saan asiakaspalvelua?

Asiakaspalvelu on avoinna klo 9.00-16.00.

Tukipalvelu ongelmatilanteissa 24/7

Asiakaspalvelun tiedot:

tuki@nettitakomo.fi

040 5900 594

Voinko saada apua Weebly-sivustoni uudistamisessa

Erityisesti Weebly-sivustoihin erikoistunut yhteistyökumppanimme OkapIT auttaa teitä Weebly-sivustojen päivittämisessä ja uudistamisessa. He palvelevat numerossa 044 240 6225.

Mikä yritys on Nettitakomo?

Kotisivutaivas Oy:n omistama Nettitakomo on tarjonnut Weebly-palveluita Suomessa jo pitkään. Nettitakomo tarjoaa myös monipuolisia kotimaisia verkkohotellipalveluita sekä Google Ads ja Facebook-markkinointia. Yhtiöllä on laaja kokemus verkkosivujen uudistamisesta ja teknisestä toteutuksesta. Toteuttamiamme verkkosivuja löydät osoitteessa https://kotisivutaivas.fi/toteutettuja-verkkosivuja/

Nettitakomo sijoittui Traficom:in verkkotunnusvälittäjien vertailussa 5:llä tähdellä ensimmäiseksi vuonna 2019. Olet siis hyvissä käsissä.

Tulet saamaan meiltä henkilökohtaisen puhelun tämän vuoden aikana kartoittaaksemme odotuksesi ja tarpeesi palveluidemme suhteen.

© 2019 Nettitakomo. All rights reserved.

takaisin alkuun