Virustarkastuksen voi tehdä palvelunne pääkäyttäjätunnuksilla palvelimen cPanel hallintapaneelin kautta.
Kun olet kirjautunut hallintapaneeliin, klikkaa Lisäasetukset -välilehdellä olevaa Virustorjuntaohjelma-painiketta.

Virustorjuntaohjelma

Valitse avautuvalla sivulla, mitä haluat tarkistaa ja klikkaa Selaa nyt -painiketta.
Tarkistuksen voi kohdistaa kaikkiin sähköposteihin, koko kotihakemistoon, julkiseen verkkotilaan tai julkiseen FTP-tilaan.

Kun tarkastus on tehty, ohjelma ilmoittaa sinulle mahdollisista viruksista ja antaa vaihtoehtoja niiden poistamiseen.

HUOM! Palvelimen virusskanneri on tarkoitettu vain apuvälineeksi palvelimella olevien tiedostojen manuaalista tarkastamista varten. Muista huolehtia oman tietokoneesi virustorjunnasta!