Voit suojata oman cPanelisi erillisellä kaksivaiheisella tunnistautumisella seuraavasti:
  • Lataa puhelimeesi Google Authenticator (tai vastaava) sovellus
  • Kirjaudu cPanel hallintapaneeliin omilla pääkäyttäjätunnuksillasi
  • Klikkaa Security -välilehdellä olevaa Two-Factor Authentication -kuvaketta
  • Avautuvalla sivulla klikkaa Set Up Two-Factor Authentication -painiketta
  • Skannaa näytöllä Step1 -kohdassa näkyvä QR-koodi puhelimesi Authentication sovellukseen. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa QR-koodin alla näkyvät tiedot manuaalisesti sovellukseen.
  • Siirry tämän jälkeen kohtaan Step2 ja kirjoita Security Code kenttään puhelimesi Authenticatorissa näkyvä turvakoodi.
  • Klikkaa sen jälkeen Configure Two-Factor Authentication

• 1 Käyttäjien mielestä tämä on hyvä ohje